Çadır Kiralayarak Para Kazanmak

Çadır kiralama işini hiç duydunuz mu?

Bugün size yine ilginç bir iş fikrinden bahsedeceğim “kiralık çadır işi”. Çevrenizde her gün gördüğünüz fakat belki de aklınıza hiç gelmeyen bir iş fikri bu. Karlı bir iş arıyorsanız bu iş çadır kiralama işi olabilir.

çadır kiralama işi
Konuyu daha fazla uzatmadan size hızlıca ne tür çadırların kiralama hizmetini vererek para kazanabileceğiniz hususunda örnekler vereyim. Muhtemelen sizin de en çok karşınıza çıkan çadır tipi stand çadırları ya da kermes veya fuar çadırlarıdır. Bunların haricinde kiralamasını yapabileceğiniz daha birçok çadır türü vardır. Mesela kubbeli çadır, düğün çadırı, kokteyl çadırı, organizasyon çadırı, tanıtım çadırı, taziye çadırı, iftar çadırı, outlet çadırı, depo çadırı, hatta deprem çadırı ve tabi ki kamp çadırı. İşte sizin de görmüş olduğunuz gibi aslında hayatımızın içinde olup belki de hiç fark etmemiş olduğumuz birçok çadır tipi mevcut ve bu çadırların çoğunluğu tek kullanım sonrası ihtiyaç duyulmayan çadırlar. İşte bu çadırlar birileri tarafından pazarlanıyor birileri tarafından da kiralanıyor. Sizin de gördüğünüz gibi çadır kiralama işinde birçok seçenek ile birlikte pazarı da oldukça geniş bir iş dalı.
Bu işe başlayabilmeniz için yapmanız gereken çadır - branda imalatı yapan bir firma ile anlaşarak birkaç çadır yaptırmak. Numune çadırlar yaptırarak çevrenizde çadır talebi olan kurum kuruluş ya da kişilere pazarlamasını yapabilirsiniz. Kiralık çadır taleplerine göre ve de sizin pazarlama kabiliyetinize göre işinizi büyüttükçe daha fazla ve çeşit çadır yaptırarak iş hacminizi genişletebilirsiniz.
Peki bu çadırı kime pazarlayacağım dersiniz birkaç örnek vereyim. Yukarıda da bahsettiğim gibi başta siyasi partiler, dernekler, fuar etkinliği yapmak isteyen kurumlar, tanıtım standları açmak isteyen firmalar, düğün organizasyon firmaları, ya da düğün yapmak isteyen kişiler, personellerine ya da müşterilerine kokteyl düzenleyen şirketler, Ramazan'da iftar programı düzenleyen belediyeler ya da şirketler, cenazelerde taziye çadırı ihtiyacı olan kişiler, outlet çadırı açan firmalar ve hatta deprem çadırı ihtiyacı olunan bölgeler çadır kiralama hizmeti almak isterler. İşte birçok örneğini verdiğim ve sayamadığım daha verilebilecek birçok örneği olan bu çadır kiralama işinde gördüğünüz gibi geniş bir müşteri portföyü vardır. Sizde çadır kiralayarak para kazanmak istiyorsanız yapmanız gereken bu işin maliyetini araştırarak hesaplamak ve yeterli bütçeniz olduğunu düşünüyorsanız biraz da bu çadır kiralama işini pazarlayabileceğinizi düşünüyorsanız bu işe başlamak.
Çadır kiralayarak para kazanabilirmiyim derseniz, evet gerçekten çadır kiralama işinde çok güzel para vardır. Size tavsiyem öncelikle çadır kiralama firmalarını ve çadır kiralama fiyatlarını incelemeniz. En basitinden bir stand çadırının dahil fiyatını kontrol ettiğimizde bu işte para var diyebiliriz. Tabi stant çadırı dediğimizde en uygun fiyatlı çadır kiralama örneğini vermiş oluruz. Büyük çadırlar, protokol çadırları, otağ kubbeli çadırlar, festivallerde kullanılan çadırlar, büyük organizasyon çadırları, düğünlerde kullanılan çadırlar ya da deprem, taziye, iftar çadırı gibi büyük alan kaplayan çadırların kiralanmasından daha yüksek tutarlı paralar kazanabilirsiniz.
Çadır kiralama işi İstanbul, Ankara gibi metropol şehirlerde daha çok yapılıyor gibi görünse de kamp, ormanlık alanlar ve de plajların olduğu doğayla bütünleşen alanlarda da yoğunlukla kullanılmaktadır.
Çadır kiralama işinden bahsetmiş olduğum bu makalemde size çadır kiralama fiyatları ya da çadır imalatının maliyetinden bahsetmeyeceğim.  Çünkü çadırlar markasına, kalitesine, boyutuna ve içten kurmalı çadır, dıştan kurmalı çadır gibi birçok özelliğine göre birçok değişken maliyete sahip. Ben bu yazımda genel bir bilgi olarak çadır kiralama hizmeti vererek para kazanabileceğiniz fikrini vermek istedim. Sizde eğer çadır kiralama işi yapmak isterseniz öncelikle sektördeki kiralık çadır hizmeti veren firmaları inceleyebilirsiniz. İnternette kiralık çadır ilanlarını ve de karşılığında çadır kiralama hizmeti almak isteyenlerin taleplerini araştırabilirsiniz.
Sormak istediğiniz soruları lütfen aşağıda ki yorum bölümünde benimle paylaşınız. Elimden geldiğince sizin sorularınıza cevap bulabilmek için çadır kiralama hizmeti konusunda daha detaylı inceleme ve araştırma yaparak sorularınıza cevap bulmaya çalışırım.
Umarım bu yazıma bu iş sektöründe tecrübeli kişilerde bilgi ve fikirlerini yazarak destek olurlar.

Özet olarak : Kiralamasını yapabileceğiniz çadır çeşitleri;
  • Büyük çadırlar
  • Kubbeli çadırlar
  • Protokol çadırları
  • Otağ kubbeli çadırlar
  • Festival çadırı
  • Organizasyon çadırları
  • Düğünlerde kullanılan çadırlar
  • Stand çadırı
  • Deprem Afet çadırı
  • Taziye çadırı
  • İftar çadırı
  • İçten kurmalı çadır
  • Dıştan kurmalı çadır
  • Kamp çadırı
  • Plaj çadırı
  • Depo çadırı
  • Pazar çadırı
  • Şantiye çadırı
  • Kamelya çadırı
  • Makaslı çadırlar
  • Hayvan barınak çadırı
  • 2 kişilik çadır
  • 3 kişilik çadır
  • 4 kişilik çadır
  • Ve benzeri birçok çadır modelleri vardır.




Yorumlar

  1. Burada güzel makaleleriniz var! Burada ev satın almak veya diğer finansman ihtiyaçları karşılığında% 2 oranında kredi arayan biri varsa, 247officedept@gmail.com adresinden Bay Benjamin ile de iletişime geçmenizi istiyorum Ayrıca Whats-App + 1-989-394-3740'da Bay Benjamin, pazara ilk alıcı olarak giriyordum. Doğal olarak ihtiyaçlarım biraz farklıydı ve bir sürü sorum vardı. Bana ön onay mektubumu göndermeden önce, ne anlama geldiği ve nelerin değişebileceği konusunda benimle konuşmak için aradı. Kendisini hemen hemen her saatte e-posta ve kısa mesaj yoluyla bana sundu. Çok duyarlı ve bilgiliydi. Aynı zamanda çok açık sözlü. Kapanış saati ve diğer detaylarla ilgili beklentilerimin neler olduğunu kendisine anlattım. Bu beklentileri karşılayacağını söyledi ama onları aştı. O kadar çabuk kapattım ki emlakçım ve satıcı elbette bu konuda heyecanlandı. Ancak bir alıcı olarak Benjamin'in kredi teklifi sürecinden geçmekten memnuniyet duydum. Ön onaydan kapanışa kadar yolculuk o kadar sorunsuz geçti ve kendimi şanslı sayıyorum çünkü korku hikayeleri duydum. Kredi arayan herkese tavsiye ederim. Her şey elektronik olarak amaca uygun ve güvenli bir şekilde ele alındı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder