Bu iş %300 ile % 500 arasında kazandırıyor.

Az sermaye ile çok para kazanabileceğiniz ek iş fikri;

     Günümüzde birçok kişi yaptığı sabit işin yanında ek gelir getiren işlerle de uğraşmak istiyor. Tabi ki bunun başlıca nedeni geçimini sağlamak ve daha iyi bir yaşam düşüncesi. Sabit bir işi olan birçok kişinin en çok ilgilendiği işler küçük sermayeli işler. Tabi bu küçük sermayeli işler hakkında bilgi edinirken de hem az sermayeli hem de en çok para kazandıran işler daha çok yoğunlaştığımız ve de bulmaya çalıştığımız işler arasında.



     Günümüzde sabit bir işin yanında ek gelir getiren işler ile uğraşmak birçok kişinin yaptığı çok doğal bir yöntem. Çünkü herkes daha çok para kazanmak ister. İşte bende sizlere bugün çok kazançlı olan yeni bir iş fikrinden bahsedeceğim. Bu iş fikrini ek iş olarakta düşünebilirsiniz, yada işler iyi giderse asıl işiniz de olabilir. Sizlerle paylaşacağım bu yeni iş fikrini aynı zamanda az sermayeli işler yada az sermayeli çok kazandıran işler kategorisinde değerlendirebilirsiniz.

     Size önereceğim bu iş fikri sayesinde al sat para kazan modeliyle çok para kazanmanız mümkün. Bu iş fikrimizin en güzel yanlarından biri de az sermayeli çok kazandıran işlerden olması. Yani 300-500 tl ile bu işi yaparak %300-500 karlı ticaret yapmamız mümkün. Bu işin ana maliyetinin düşük olması, yani riske edebileceğiniz bir sermayeye sahip olması nedeniyle denemenizde fayda olduğunu düşünüyorum.

     Sizlerde ek iş yapmak istiyorsanız, yeni iş fikirleri arayışındaysanız, az sermayeli işlerle denemeler yapayım ama yaptığım iş çok para kazandıran işler den biri olsun diyorsanız ve birazda ticareti seviyorsanız bu iş fikri tam size göre.

     Gelelim size bahsetmiş olduğum az sermaye ile yapılabilecek iş fikrine. Yapacağımız iş, kişiye özel anahtarlık - yani üzerinde isim yazan anahtarlıklar yaparak ve bunları satarak para kazanacağız. Burada yapmamız gereken alacağımız kordon, klips,logo ve harfleri birleştirerek anahtarlık yapmak. Az sermaye ile ve az bir emek ile yapacağınız bu isimli anahtarlıkları öncelikle çevrenize satabilirsiniz. İnternetteki n11, gittigidiyor gibi satış sitelerinde de satışını yapabilirsiniz. Bu tarz ürünlerin kişiye özel olması ve üzerinde isim yazılı olması ürünün sahiplenilmesi ve beğenilerek kullanılmasına neden oluyor. Fiyatının da makul seviyelerde olması tercih edilmesinde yine olumlu bir etken.
İsimli anahtarlık işi


     Bu anahtarlıkları ortalama 1,5-2 tl ye mal edip 7,5-10 tl arasında satışını yapabilirsiniz. Buda size satacağınız her anahtarlık başına %300 ila %500 arasında kazanç sağlar. Bu anahtarlıkların klipslerini, kordonlarını ve harflerini alıp 1 dakikada istediğiniz ismi yazarak hazır hale getirebiliyorsunuz. Yani alacağınız bir siparişi ortalama 1 dakikada satışa hazır hale getirmiş oluyorsunuz.

    Eğer bu iş bana göre diyorsanız sizde bu anahtarlık setlerinden minimum 250 tl sermaye ile alıp ortalama 1000tl ye satarak paranızı 4 e katlayabilirsiniz. Bu işi ek iş yerine asıl iş olarak düşünen bir kişinin ayda ortalama 2500-3000 tl kazanması hiçte zor değil. Hatta çevrenizde, sosyal medyada, e-ticaret sitelerinde ve daha birçok alanda bu isimli anahtarlıkların satışını yaparak çok daha fazla para kazanmanız mümkün. Özellikle evlerine ek gelir getirmek isteyen bayanlarında aile çevresinde, instagramda yada facebook ta bu ürünleri pazarlayarak para kazanması gayet olası.


     Bu iş hakkında merak ettiğiniz konuları internetten araştırabilir yada konu altından bana sorarsanız, bu ürünleri nereden ve kaça mal edebileceğiniz gibi daha detaylı bilgileri de sizlerle paylaşabilirim. Hepinize hayırlı, bereketli bol kazançlar dilerim.

Yorumlar

Yorum Gönder