Evde Makale Yazarak İnternetten Para Kazanmak

     Son zamanlarda eğer fark ettiyseniz internet kullanımı bir hayli arttı. İnsanlar ihtiyaçlarını dışarıya çıkarak bir şeyleri gözle görerek almayı değil. Daha çok internetten sipariş vererek, evde oturdukları yerden satın almayı tercih ediyorlar. Bu ürünleri arama motorlarında ön sıralara çıkartacak olan, bir ürünü en iyi şekilde anlatabilecek olan birilerinin olması gerekiyor. İşte burada editörler ve makale yazarları devreye giriyor. Müşteriler nasıl evden oturduğu yerden bir ürünün siparişi veriyorlarsa editörlerde veya makale yazarları da evde oturdukları yerden para kazanıyorlar. Bugün sizlere bu konu hakkında detaylı bilgi verip evden nasıl para kazanılır? Bunu anlatmaya çalışacağız. İşte sizlere detaylı anlatımıyla; ‘’Evde makale yazarak para kazanmak’’ adlı yazımız…


Bu sektör daha çok öğrencilerin işgali altında. İşi bilende giriyor, bilmeyende. Yazım kurallarına hakim olmanız gerekiyor aynı zamanda imla kurallarına da dikkat etmeniz gerekiyor. Bir makale yazarken giriş, gelişme, sonuç 3’lüsünü de kesinlikle unutmamanız gerekiyor. Eğer bu dediklerimizi mükemmel bir şekilde yerine getirirseniz sizden daha iyisi ve daha çok müşteriye sahip olabilecek bir yazar yok diyebiliriz. Makale yazma yeteneğimiz var. Fakat bu makaleleri nerede satışa çıkartacağız? Müşterileri nerede bulacağız? Nereden para kazanacağız. Bu gibi sorular içinde aşağıda verdiğimiz yanıtlara bakabilirsiniz.
Yazdığınız makaleleri satışa geçirebilmek için veya satış yapabilmek için forum sitelerine ihtiyacınız var. Bu forum sitelerine ilan veriyorsunuz. Bu arada ilan vermek tamamen ücretsiz. İlanınızın içerisinde hazırladığınız makaleleri sunabilirsiniz. Ek olarak makale yazarlığı yaptığınızı, sipariş alabileceğinizi yazıyorsunuz. Birde sonuna yazdığınız fiyatı ve iletişim bilgilerini eklerseniz müşteriler size ulaşabileceklerdir. Bu şekilde forum sitelerine, ilan sitelerine girerek ilanlarınızı verdikten sonra makalelerinizin satışı için beklemede kalacaksınız. Müşteri geldiği zaman size bilgileri verecek ve sizde ücretini aldıktan sonra makaleyi hazırlamaya başlayacaksınız.
Bu bahsettiğimiz makale yazarlığı öyle büyük, markalaşmış sitelerde olduğu gibi olanlardan değil. Daha çok klasik ve normal bir anlatım tarzıyla makaleleri sunmanız gerekiyor. Yani kategoriler bellidir. Mesela; ‘’Moda, magazin, kadın, sağlık, teknoloji, oyun, akıllı telefonlar’’ bu gibi konularda makaleler yazıyorsunuz. Makale yazarlığında ortalama olarak piyasa içerisinde her 100 kelime 1 TL’den hesaplanmaktadır. Fakat bunu ileride tanındığınız zaman arttırabilirsiniz. 100 kelime 1 TL değil de en fazla 1.5 TL yapabilirsiniz. Yani bu dediklerimizi yaparsanız sizde evde oturduğunuz yerden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Makale yazarlığı bu kadar, eğer bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder