Hurda metal toplayıp satarak para kazanma

    Evet, yeni bir para kazanma konusuyla daha karşınıza çıkarak sizlerin nasıl para kazanabileceğini, nasıl ek gelir elde edebileceğinizi detaylı bir şekilde yazacağız. Bugünkü konumuzun ana başlığı olarak sizlere; Hurdacılık, yani  ‘’ Hurda metal toplayıp satarak para kazanma’’ bu başlığı seçtik. Eğer ek gelir elde etmek, daha fazla para kazanmak gibi bir derdimiz bulunuyorsa hiç usanmadan, gücenmeden hurdacılık işine yönelebilirsiniz. Zaman zaman ana işinizden bile daha fazla para kazandırabilecek olan bir iş hakkında bilgi vereceğiz. Kim bilir belki de hurda toplayıcıları arasında en iyi ve en çok gelir sahibi olan kişi siz olacaksınız? Her neyse daha fazla uzatmayalım ve bu konu hakkında sizlere detaylı bir şekilde bilgi verelim.


    Meslek ayrımı yapmak kötü bir şey. Bunu sizlere ilk başta yazımızın içerisinde bahsedelim. Dışarıda geceleri çöp toplayarak hayatını geçindirmek vs. bunların hepsi helal olarak geçer ve helal yoldan para kazanarak hayatını idame ettirmektedir. Hurda toplayıcılığı da buna benzer bir iştir. İlla dışarıda gezerek hurdacılık yapacaksınız diye bir şey yok. İlk önce evinizin içerisinde bulunan hurdaları elden geçirin. Ne var ne yok, gereksiz olan tüm hurdaları toplayıp bir kenara ayırın. Daha sonra annenizin, babanızın, eşinizin annesinin, babasının, dayınızın, amcanızın ve diğer akrabalarınızın evini gezerek onlarda da biriken, eski hurdaları toplayın. Hepsini bir araya getirin. Eğer çok fazla hurda olduğunu düşünüyorsanız gerekli yerlere satışını yapabilirsiniz. Fakat biriktirmeden asla satış yapmayın. İsterseniz uzun yıllar boyunca biriktirebilirsiniz. Mesela 5 yıl boyunca biriktirip ondan sonra satışını yaparsanız binlerce TL hatta on binlerce TL para kazanabilirsiniz.
    Şimdi evdekileri topladık, akrabalarınkini de topladık. Sıra geldi şimdi de dışarıda toplamaya. Elinize bir karton alın, isterseniz bir araba alın. Yani normal araba değil. Bu hurdaları toplamak için bir araba diyoruz. Herhangi birisine sahip olduktan sonra hemen dışarıda gezinmeye başlayın ve hurdaları toplayın. Topladığınız hurdalar 1 çuvalı, 2 çuvalı, 3 çuvalı geçerse ne mutlu size! Çünkü toplayacağınız hurdalar sayesinde günlük tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bazen 50 TL kazanırsınız, bazen 150 TL kazanırsınız. Bu işte herhangi bir sınır olmadığını çok iyi bir şekilde bilmeniz ve idrak etmeniz gerekiyor. Siz ne kadar çaba gösterirseniz, ne kadar azim ederseniz o kadar çok para kazanmaya başlarsınız. Ama yukarıda dediğimiz gibi bu işten asla sıkılıp, gücenmemeniz gerekiyor. Sonuçta sizde ekmeğinizin peşinde olan birisisiniz.

Yorumlar

  1. Hurdacılık oldukça zor bir meslek olabilir ancak kazançları oldukça boldur. hurdacı bölgede hurda alımlarına devam etmektedir. İstanbul, Edirne, Kırklareli hurdacı her nevi hurdaları yerinden alır. Güncel hurda fiyatları ile satış yapmak mümkündür. Hurdacı telefonları 7-24 açık olup en yakın hurdacı ile iletişim kurup satış gerçekleşebilir. http://hurdacilikfiyatlari.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder