Evde mantı işi yaparak para kazanmak istermisiniz ?

    Ev hanımlarının ev bütçesine destek olmak istediklerini çok iyi bir şekilde biliyoruz. Eğer sizlerde bir ev hanımıysanız ve yapacak ek bir iş arıyorsanız sizlere muhteşem bir önerimiz var. Evde otururken yapabileceğiniz yeni bir ek iş önerisi sunacağız siz değerli ziyaretçilerimize. Üstelik büyük paralarda kazanabilirsiniz. Her neyse isterseniz daha fazla uzatmayalım ve bu konu hakkında daha detaylı olarak bilgi paylaşımı yapalım size. İşte sizlere ek iş önerisi olarak; ‘’Eve mantı işi veren firmalar ve yerler’’ hakkında bilgi.

Mantı denilince herkesin bir karnı acıkır, yemek ister vs. Çünkü mantı, hepimizin sevdiği, yemekten hoşlandığı bir yemek türüdür. Mantının aynı zamanda bir çok çeşidi bulunmaktadır. İstediğiniz şekilde de yani siz nasıl isterseniz o şekilde mantı hazırlayabilirsiniz. Bu işin ehli olan ev hanımları bu konu da diyeceklerimizi gayet iyi bir şekilde anlayacaktır. Mantı çeşidi olarak; ‘’Kayseri mantısı, özbek mantısı, muska mantısı’’ Genel olarak tüketilen mantılar bunlardır. Mantılar her ne kadar makineyle birlikte yapılıyor olsa da makinelerde yapım için yeterli kalmıyor. Makine haricinde el işi de gerekiyor. Yani şöyle; ‘’Makine bizim için hamurları kesiyor, içine harcı yerleştiriyor fakat kapatma işini yapamıyor. Yapsa bile düzgün bir şekilde olmuyor.’’ Yine bir insan gücü gerekiyor yani. Bundan dolayıdır ki firmalarda evde mantı yapabilecek ev hanımlarına mantı yapma işi veriyor. Sizde bu sayede firmalardan ek iş ve ek gelir elde etmiş oluyorsunuz.
Bu mantı işini kesinlikle tek başınıza yapmamalısınız. Zira size verilecek olan mantılar çok çabuk kurumaya başlayacağından tek başınıza yaptığınız zaman bir işe yaramayacaktır. Hamurları olabildiğince hızlı bir şekilde kapatmalısınız ve firmaya teslim etmelisiniz. Firma da hızlı bir şekilde mantıları paketlemelidir. Yani bu işi grup olarak yaparsanız çok daha fazla para kazanabilirsiniz.
Firmalar günlük değil aylık bir kilo belirlemenizi isteyecektir ve bu kiloya göre size teslimat yapacaktır, ödemeleri yapacaktır. Tane hesabıyla çalışmak zordur. Mesela normal şartlarda bir firma her 50 kilogram mantı için size ödemesi gereken miktar 1200 Türk Lirasıdır. Evde boş boş oturmak yerine, bu tür ek iş önerilerine bakarak sizlerde ev bütçesine daha iyi bir şekilde destek olabilirsiniz. Sadece mantı işi değil. Aynı şekilde daha bir çok iş bulunuyor. Sizin araştırmanız gerekiyor ve firmalarla iletişime geçmeniz gerekiyor. Bizim bu makaleyi yazmamızdaki amaç sizin için bir fikir uyandırması. Eğer kendinize güveniyorsanız evde mantı işini yapabilirim diyorsanız internet üzerinden çevrenizde bu işi yapan firmaları bulup iletişime geçerek kendinize gelir kapısı açabilirsiniz.
Ayrıca bu evde mantı işini yapmaya karar verirseniz yada bu işi yaptıran bir firmanız var ve evlere iş vermek istiyorsanız yani işi yapmaya talipli yada iş vermek isteyenler bu makalenin altına yorum yaparak birbirleri ile iletişime geçebilirler.
 Herşey gönlünüzce olsun. Umarım aradığınız ve size en uygun ek iş fikrini en kısa zamanda bulabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Bursa yıldırım evde mantı yapıyorum elim hızlıdır titizlikle yaparım dönüş yaparsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba. Biz evde mantı yaparak gelir elde edebilmeniz için bir fikir olarak bu yazıyı paylaştık. Eğer çevrenizde sizden mantı alacak firmalara ulaşabilirseniz daha doğru olur. İyi kazançlar dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Kayserili yım mantıyı güzel yaparım günde 5 ila 7 kilo yapıyorum isteyenlere numaram 05549763805

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Hangi bölgede olduğunuzda olduğunuzuda belirtseydiniz daha iyi olurdu. Bol bereketli kazançlar dilerim.

      Sil
  4. Kayserı yildirim beyazitta oturuyorum cok hizli manti sıkıyorum cevremdeki herkes sever yaptigim mantiyi dönüş yaparsaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  5. İstanbul büyükçekmece evimde titizlikle günde 10 kg mantı yapabiliyorum ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder