Toptan Gül Ürünleri Satışı

Toptan Gül ürünleri satışı yaparak gelir elde edebilirsiniz.

Sizde evden yada ek iş olarak ne satabilirim, nasıl para kazanabilirim diyorsanız, işte size ek gelir ve evde iş imkanıGül ürünlerinin toptan satışını yaparak sizde ek gelir elde edebilirsiniz. Yani gül suyu, gül kremi, gül losyonu, gül yağı, gül kolonyası, gül parfümü, gül şampuanı, gül vazelini, gül sabunu, gül kokulu tesbih, gül kokulu seccade ve daha birçok ürün...

Tahmini sermaye; 5-10 bin tl ve üzeri.
Çalışma şekli  ; Serbest zamanlı.
      Üretimi yoğunlukla Isparta yöremizde bulunan Gül'den birçok ürün temin edilebilmektedir. Bunlar gül suyu, gül kremi, gül losyonu, gül yağı, gül kolonyası, gül parfümü, gül şampuanı, gül vazelini, gül sabunu, gül kokulu tesbih, gül kokulu seccade ve daha birçok ürün çeşidi bulunmaktadır.


Sizde bu ürünlerin içerisinden çevrenizde satışını yapabileceğiniz bir çeşit belirleyerek bunların imalatçılarıyla iletişime geçip ürün tedariği yapabilirsiniz. Çok fazla sermaye gerektirmeyen , anlaşma durumunuza göre haftalık yada aylık partiler halinde tedarik edebileceğiniz,elinizdeki ürünlerin satışını gerçekleştirdikçe yenilerini sipariş verebileceğiniz bir çalışma şekli. Yukarıda bahsettiğimiz birçok ürünü çevrenizde bu işin perakende satışını gerçekleştiren (ör. Hac-umre ürünleri satışı yapan, binbir çeşit ürün satışı yapan, kırtasiye, parfümeri, tuhafiye gibi ) mağazalara tedariğini sağlayarak kazanç elde etmeniz mümkün. Bu ürünleri neden benden alsınlar gibi bir yanılgıya sakın kapılmayın. Esnaflık zor bir iştir. Bir esnaf hergün mağazasının başında durup aynı zamanda sattığı ürünlerin toptancılarının peşinde koşamaz. Daha çok pazarlamacılar bu esnafların kapısına haftalık, onbeşgünlük yada aylık olarak uğrarlar ve ihtiyaç dahilindeki ürünlerin alım satımı gerçekleşir.

Gül ürünlerinin satışlarını aynı zamanda, günümüzde sıkça karşılaştığımız ev tipi satışlarla da yapabiliriz.(avon, amway, oriflame, vb. firmaların satış politikaları gibi.) Bu işin güzel yanlarından biri ise ek iş olarak yapılabilirliği. Sürekli çalıştığınız bir işiniz var ise bu işi hafta sonları yada hafta içi iş çıkış saatinizden sonra da yapabilirsiniz.


Ticaret bir nasip işidir.Bizdeki sadece bir fikir.

Yorumlarınız ile bu iş fikrine katkıda bulunabilir, yada daha gerçekçi bir projeye dönüştürebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Bu işi bir arkadaşım yapıyordu bir ara.aynı yazdığınız sistemle. Çok srmayeside yoktu 2-3 bin liralık malzeme almıştı. Daha çok tesbih seccade gül suyu gibi. Bi kaç tane dükkana veriyordu. Daha sonra sahibinden _gittigidiyor da da satış yapmaya başladı. Güzel bir fikir bence. Denemeye değer.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder