Günlük kazanç sağlayabileceğiniz bir iş fikri.

Uyarı, Yön, Bilgilendirme, Reklam, Tabela ve Levha Satışı Yaparak Para Kazanın.

Merhaba değerli arkadaşlar,
Bugün paylaşacağımız iş fikrimiz, günlük kazanç sağlayabileceğiniz, serbest zamanlı çalışabileceğiniz, fazla sermaye gerektirmeyen, yüz yüze satış yaparak pazarlama kabiliyetinize göre kazanç sağlayabileceğiniz bir ek iş fikri.
Aslında iş fikrimizi konu başlığında fazlasıyla özetlemiş oldum. Yapmamız gereken şey, çevremizdeki bir tabelacı ile anlaşarak en çok tercih edilen uyarı, yön, bilgilendirme  levhalarından belli ebatlarda hazırlatarak her türlü iş yerlerini ziyaret edip ihtiyaçları olanları onlara satmak. Bu yön - bilgilendirme karşılama tabelaları her kesimden esnafın ihtiyacı olan şeylerdir. En basit örneği; iş yerlerinin kapılarında gördüğümüz açık-kapalı yazısı, kasalarının önünde ki hoş geldiniz yazısı, wc-kabin-depo-kasa-acil çıkış vb. gibi birçok çeşidi bulunan resim-işaret veya yazıdan oluşan levhalardır.


Bu küçük tabela çeşitleri genelde 4-5 tl gibi rakamlara satılabilecek ürünler olduğu için karşınızdaki kişi böyle bir şeye olan ihtiyacını ertelemez ve sizden tedarik eder (boyut, kalite ve farklı özellikler tabiki fiyatı da farklılaştırır.). Bu tarz küçük tabelalara bakkalda ihtiyaç duyar bir üretim atölyesi de. Hatta belkide hastane, okul, alışveriş merkezi gibi yerlerde. Bu ürünleri satarken yanımızda bulunduracağımız bir katalog yardımı ile kartvizit, duba, tabela, broşür gibi müşterilerin ihtiyaç duyabileceği birçok yön levhası ve tabela çeşidini onlara pazarlayıp taleplerine göre ön siparişini alıp anlaşmalı olduğumuz yerlere yaptırarak aradan komisyonumuzu da alabiliriz. Günlük kazanç sağlayabileceğimiz bu iş fikri sayesinde sizde güzel paralar kazanabilirsiniz. Biraz pazarlama kabiliyetiniz varsa çok kolaylıkla yapabileceğiniz ve de basit bir iş fikri. Bu basit iş fikri bizden, size kalan böyle bir işi düşünürseniz, bahsettiğim ürünlerin alım fiyatlarını araştırmak, bunları yaptırmak, biraz büyükçe bir omuz çantasına doldurup kapı kapı dolaşmak.

Ticaret bir nasip işidir. Bizdeki sadece bir fikir.Yorumlarınız ile bu iş fikrine katkıda bulunabilir, yada daha gerçekçi bir projeye dönüştürebilirsiniz.

Yorumlar