Ek İş Fikirleri: El işi ürünler yapıp satarak para kazanmak

    Kızlar, kadınlar hazır mısınız? Bugün sizlere muhteşem bir konu paylaşıyoruz. Eğer evde veya iş ortamında para kazanmak istiyorsanız muhteşem öneriler sunacağız. Sizler için vazgeçilmeyecek bir fırsat diyebiliriz. Hem el becerilerinizi geliştireceksiniz hem de evinize ek gelir kaynağı sunmuş olacaksınız. Yani ekstradan para kazanarak aile bütçenize ortak olup sorunlarınızın azalmasına neden olacaksınız. Ne dersiniz? Böyle bir işe sahip olmak ister misiniz? Eğer cevabınız ‘Evet’ ise aşağıda sizler için hazırladığımız bilgilere mutlaka göz atın ve pür dikkat okuyun. İşte sizlere; ‘’Kadınlar için evden çalışma fırsatları’’

Size el işi üzerine iş fırsatı getirdik. Yapabildiğiniz en iyi el işine bir göz atın. Göz atıp karar verdikten sonra internette biraz araştırma yapmanız gerekiyor. Tüm her şeyi halledip bitirdikten sonra kendinize hemen bir iş planı hazırlayın. Plan sayesinde başarınızı garantileyeceksiniz ve istikrarlı bir şekilde yaptığınız işte başarı sağlayacaksınız. Hemen bunun ardından yaptığınız el işi ürünlerinin reklamlarını yapmaya çalışın. Bunun için sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Mesela; ‘’Facebook’ta sayfa oluşturmak, instagram’da daha fazla içerik üretmek ve yaptığınız el işlerini paylaşmak.’’ Bunların hepsi organik birer reklamdır. Reklamımızı yaptıktan sonra kendinize birde ürünler için zaman ayırma kısmı oluşturun. Gününüzün hepsini işlerinize ayıracak değilsiniz değil mi? Eğer işe ayırmayacaksanız tüm gününüzü hemen kendinize bir plan oluşturun yani yeni bir plan. Daha sonra satış konuşmanızı düzenleyin. Ürünü üreten sizsiniz, satacak olan sizsiniz. Peki alacak olan kişiler bu ürünleri neden almalılar? Burada sizin kabiliyetiniz çok önemli. Ürünü iyi bir şekilde pazarlıyorsunuz ve müşteriye doğrudan ulaştırıyorsunuz. Uzun cümleler kurmaktan uzak durun. Müşterilerinize her zaman güven vermeyi tercih edin. Bir işte güven olduktan sonra bütün her şey olur. Aynı zamanda saygı ve sevgi çerçevesinde konuşmalarınızı yürütün.
Reklam için sadece sosyal medyayı kullanacaksınız diye bir şey yok. Aynı zamanda diğer internet sitelerine de yönelebilirsiniz. İlan verebileceğiniz, iş ilanı açabileceğiniz sitelere girerek orada ürünlerinizi yine sergileyebilirsiniz. Numaranızı vs. detaylı bir şekilde bırakıp müşterilerin size ulaşmasını sağlamalısınız. Tek bir iletişim kanalı olmamalı. Mail adresiniz, telefon numaranız, whatsapp numaranız, Skype adresiniz vs. Bunlardan bir kaçı olursa sizin adınıza iyi olacaktır çünkü ürünlerinizi daha hızlı pazarlamaya başlayacaksınız. El işi ürünlerini yaparken de bir yerlerinizi çizdirmemeye, zarar vermemeye özen gösterin.

Yorumlar